qui somA Taller ens dediquem al disseny i confecció de mobles,objectes i espais a partir de la idea que les coses poden tenir una segona vida. El nostre punt de partida és la reutilització  i recuperació a partir de la qual es poden crear peces úniques i originals i sumant-li creativitat, destresa i la cura en els petits detalls,la marca Taller ha creat una col.lecció de mobles i objectes amb estil propi.  

També ens dediquem a la creació d'espais;botigues,bars,perruqueries,
hotels, cases particulars... i efímers com mostradors espais per festes... tot seguint amb el mateix concepte on l'essència sempre és el propi material i les  seves  textures, tot això combinat amb la recuperació de peces i materials antics per crear espais únics i molt neutres, naturals i agradables.

Darrera d'aquesta idea hi ha: Laura Riudavets Martí ; Graduada en interiorisme per l'Escola Elisava de Barcelona i postgraduada en disseny de mobiliari i producte per la Universitat Politècnica de Catalunya i Pere Anglada Moll ; Tècnic en confecció de mobiliari i restauració per l'Escola del Treball de Barcelona.