qui somA Taller ens dediquem al disseny i confecció de mobiliari i interiorisme a partir de la idea que les coses poden tenir una segona vida. El nostre punt de partida és la reutilització  i recuperació a partir de la qual es poden crear peces úniques i originals i sumant-li creativitat, destresa i la cura en els petits detalls,la marca Taller a poc a poc va creant una col.lecció de mobles i objectes sostenibles i amb estil propi.  

També ens dediquem a la creació d'espais ; botigues, bars, perruqueries,hotels, cases particulars... i efímers com mostradors espais per festes... tot seguint amb el mateix concepte on l'essència sempre és el propi material i les  seves  textures, tot això combinat amb la recuperació de peces i materials antics per crear espais únics i molt neutres, naturals i agradables.

Darrera d'aquesta idea hi ha: Laura Riudavets ; Graduada en interiorisme per l'Escola Elisava de Barcelona i postgraduada en disseny de mobiliari i producte per la Universitat Politècnica de Catalunya i Pere Anglada ; Tècnic en confecció de mobiliari i restauració per l'Escola del Treball de Barcelona.